Liity nyt jäseneksi Angoon!

Vuotuinen jäsenmaksumme on 17 €, opiskelijoilta ja perheenjäseniltä 8,50 €.

Tietoa tapahtumista ja harrastusmahdollisuuksista saat 5 –6 kertaa vuodessa ilmestyvästä jäsenkirjeestä ja ajan tasalla pidettävästä verkkosivustosta www.arkeoango.net. Voit tutustua sekä Angon omiin että muiden järjestämiin tuleviin tapahtumiin ja halutessasi ilmoittautua mukaan. Usein myös toteutuneista tilaisuuksista kerrotaan sanoin ja kuvin.

Muinaisjäännöksiin ja kaivauspaikkoihin tutustut Angon järjestämillä opastetuilla opintomatkoilla ja museokäynneillä. Matkat suuntautuvat sekä kotimaahan että ulkomaille.

Kaivauksille voit osallistua yhdistyksen järjestämällä kaivausretkellä. Angolaiset ovat osallistuneet mm. Tarton yliopiston kaivauksille Virossa Narvassa useana vuonna. Myös
Museovirasto, alueelliset museot ja monet aikuisopistot järjestävät kaivauksia, joille harrastajat voivat osallistua.

Arkeologian opiskelu syventää harrastustasi. Angon luennoilla saat uutta tietoa kiinnostavista aiheista, kursseilla kokemuksia muinaisten esinetyyppien, tekniikoiden ja materiaalien käytöstä. Arkeologiaa tieteenä voit opiskella avoimessa yliopistossa, kesäyliopistossa tai aikuisopistoissa.

Harrastajana Angossa olet yhteistyössä muiden harrastajien kanssa. Luentojen, retkien ja kurssien lisäksi tapaat angolaisia jäsentapaamisessa. Muiden arkeologian harrastajayhteisöjen jäseniä kohtaat tapaamisissa ja erilaisissa yhteisissä tilaisuuksissa. Ango toimii yhteistyössä myös eurooppalaisen harrastajajärjestön kanssa.

Jos haluat liittyä jäseneksi, ota yhteyttä jäsenasioitten hoitajaan Antti-Pekka Tuovinen: aptuovinen(at)gmail.com

Ilmoita viestissäsi nimesi, postiosoitteesi, sähköpostisosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä haluatko jäsenkirjeen ym. postin yhdistyksestä sähköpostin liitteenä.

Yhdistyksen jäsenrekisterin tietosuojaselosteen ja säännöt sekä esitteen löydät linkistä.